Ik ben Ruwan Breukelman, 32 jaar en woonachtig in Ommen. In 2006 heb ik de opleiding fitnessinstructeur afgerond en sindsdien werkzaam als sportinstructeur. Daarnaast heb ik gymlessen mogen verzorgen voor basisscholen.

In de loop der jaren heb ik veel sporters mogen begeleiden. Deze begeleiding is erg afwisselend, veel verschillende intakes gedaan met uiteenlopende doelen, sportschema’s gemaakt en afgestemd op individuele doelen en achtergronden, sportlessen verzorgt en diverse trainingen op maat geven.

Er zijn sporters die uitvallen op sociaal fysiek, mentaal of motorisch redenen. De trainingen die ik daarop heb geschreven is een combinatie van weerbaarheidstrainingen met sport, spel en fitness.

Omdat hierin nog veel winst valt te behalen heb ik mijn laten scholen tot weerbaarheidstrainer van Rots en Water. Met als doel meer mensen bereiken en begeleiden, meer mensen laten ervaren dat het fysiek sterker zijn je ook mentaal sterker maakt! 

Daarnaast is het één op één contact met mensen en het samen werken aan een doel wat mij motiveert in mijn werk. Sporten brengt mensen samen en kan op vele vlakken je leven verrijken. Het is mooi om te zien dat mensen veranderen en sterker kunnen worden door een goede begeleiding.